.png)

Monera Akvaryum İç Filtre Sistemi.
Sobo WP 3880 25 watt 2500 L/H Motorlu
MONERA FİLTRENİN ÖLÇÜLERİ : Monera Filtre yüksekliği 28-29 cm - Monera Filtrenin eni 22 cm

Ürün içinde yeni göndermeye başladığımız bu suya yön veren parçayı fotodaki gibi kullanın.
Özellikleri Ve Faydaları
. Motora takıldığında oynar başlıklı aparatın açısı yukarıya (suyun üst seviyesine) doğru ayarlanarak suda dalgalanma yapacak şekilde fotoğraftaki gibi çalıştırılır ise suyun oksijen kazanmasını sağlar.
. Aynı zamanda sirkülasyonu sevmeyen balıkların daha rahat yüzmesini sağlar. .
. Kuvvetli sirkülasyonun balıklara zarar vermesini engeller.
. Kafa motorlarının oksijen için gereksiz yere hava kabarcıkları yaparak çalışmasına gerek kalmaz.
. Bu sayede hava çekme sesi, hava kabarcık sesi, aşırı akıntıya yol açan hava kabarcıklarına, suda toz gibi uçuşan çok küçük zerre halindeki hava kabarcıklarına gerek kalmamış oluyor.
. Akvaryumunuza hava kazandırmak için başka hiçbir hava motoru kullanılmasına gerek kalmaz.
BU YÖNTEMİ UYGULAMANIZ TAVSİYEMİZDİR
Monera Filtre Alırken Akvaryum Litrenize Uygun Motor Kuvvetini Aşağıdaki Tavsiyemizi Okuyarak Doğru Seçim Yapabilirsiniz.
Çin malı motorların kutusunda ve üzerinde gerçek doğru kuvvetler yazmadığı için, aşağıdaki tavsiyelerimiz piyasada ve bizde satılan motorların watt ölçer cihazı ile ölçüm yapıldıktan sonra gerçek watt kuvvetleri ön görülerek hazırlanmıştır.
50 – 100 Litre Arası Akvaryumlarda:
10 – 15 – 20 watt kullanılabilir. Bu motorların hepsi wat ölçer cihazı ile ölçümlerde gerçek watt kuvvetleri 9-10 watt geliyor. Fiyatlarını değiştiren sadece motorların kalite yapılarıdır. Fiyatı fazla olan motorlar daha kaliteli ve kullanıcısına daha fazla memnuniyet yaşatan motorlardır.
Ürün içine koymaya başladığımız suya yön veren aparat sayesinde sirkülasyonu seven veya sevmeyen tüm balık türlerinde rahatlıkla kullanılabilir.
Bu watt kuvvetleri tercih edilir ise motor kuvveti zayıf kalacağı için Tekli Flora ile birlikte kullanılmasını tavsiye etmiyoruz. Ayrıca 50 – 100 litrede Flora ile birlikte kullanmaya da gerek yoktur.
100 – 200 Litre Arası Akvaryumlarda:
Canlı doğuran vb. sirkülasyonu sevmeyen balıklarda 10 – 15 – 20 watt arası motor kuvveti kullanılabilir. Bu motorlarlar gerçekte 9-10 wattır.
Bu watt kuvvetleri tercih edilir ise motor kuvveti zayıf kalacağı için Tekli Flora ile birlikte kullanılmasını tavsiye etmiyoruz. Tekli Flora ile birlikte kullanmak istenir ise 25 watt tercih etmeniz iyi olur. Ürün içine yeni koymaya başladığımız suya yön veren aparat sayesinde sirkülasyonu hiçbir balığa zarar vermez.
Cıklet vb. sirkülasyonu seven balıklarda 25 watt arası motor kuvveti tercih edilebilir. Bu motorlar gerçekte 14 – 15 wattır. 25 watt tercih edilir ise Tekli Flora ile birlikte de kullanılabilir.
250 - 300 Litre Arası Akvaryumlarda:
Ürünlerimizin içinde suya yön veren aparat gönderdiğimiz için bu aparatı kullanarak tüm balık türlerinde 25 watt motor kuvveti tercih edilebilir. Bu motorlar gerçek ölçümlerde 14-15 watt kuvvetindedir. 25 watt tercih edilir ise Tekli Flora ile veya Flora filtre ile birlikte de kullanılabilir.
Cıklet vb. sirkülasyonu çok seven türlerde motor kuvveti daha kuvvetli olsun istenir ise 35 watt motor kuvveti kullanılabilir. Bu 35 watt yazan motorlar gerçek ölçümlerde 20 watt civarıdır. 35 watt tercih edilir ise Tekli Flora ile veya Flora ile birlikte de kullanılabilir.
300 - 400 Litre Arası Akvaryumlarda:
Ürünlerimizin içinde suya yön veren aparat gönderdiğimiz için bu aparatı kullanarak tüm balık türlerinde 25 watt motor kuvveti tercih edilebilir. Bu motorlar gerçek ölçümlerde 14-15 watt kuvvetindedir. 25 watt tercih edilir ise Tekli Flora ile veya Flora filtre ile birlikte de kullanılabilir.
Bu litrelerde balık sayısı yoğun olduğunda veya balıklar çok büyük olduğunda gerekir ise Tekli flora veya Flora filtre ayrı bir (10 – 15 – 20 watt kuvvetinde) motor ile çalıştırarak filtrenin etkisi çok daha fazla artırılabilir.
Cıklet vb. sirkülasyonu çok seven türlerde motor kuvveti daha kuvvetli olsun istenir ise 35 watt motor kuvveti kullanılabilir. Bu 35 watt yazan motorlar gerçek ölçümlerde 20 watt civarıdır. 35 watt tercih edilir ise Tekli Flora ile veya Flora ile birlikte de kullanılabilir.
Bu litrelerde balık sayısı yoğun olduğunda veya balıklar çok büyük olduğunda gerekir ise Tekli flora veya Flora filtre ayrı bir (10 – 15 – 20 watt kuvvetinde) motor ile çalıştırarak filtrenin etkisi çok daha fazla artırılabilir.
450 - 700 Litre Arası Akvaryumlarda:
Ürünlerimizin içinde suya yön veren aparat gönderdiğimiz için bu aparatı kullanarak tüm balık türlerinde 25 watt motor kuvveti tercih edilebilir. Bu motorlar gerçek ölçümlerde 14-15 watt kuvvetindedir. Litre fazla olduğu için muhakkak 2 adet filtre kullanmak iyi olur. Birisi sağda kendi motoru ile diğeri ise sol tarafta kendi motoru ile çalışabilir.
600 - 700 litre üzerinde Monera filtreyi Tekli Flora veya Flora ile birlikte kullanılması tavsiyemizdir.
MONERAKULLANMA TALİMATINI İNDİREBİLİRSİNİZ.
MONERA FİLTRE İLE BİRLİKTE SUNULAN
ORTA VE İNCE GÖZENEKLİ SÜNGERLER
KULLANIM ZORLUĞU YAŞATTIĞI İÇİN
ÜRÜN İÇERİĞİNDEN KALDIRILMIŞTIR.
MONERA FİLTREYİ
KALIN GÖZENEKLİ SÜNGERLER İLE KULLANMANIZ
TAVSİYEMİZDİR.
ÖZELLİKLE FLORA İLE BİRLİKTE KULLANIMLARDA
AŞAĞIDAKİ VİDEODAKİ
SÜNGERLERE OLUK AÇMA İŞLEMİNİ
MUHAKKAK UYGULAYIN.
BU YÖNTEMİ UYGULAMANIZ
TAVSİYEMİZDİR.
FLORA, MONERA VEYA TEKLİ FLORA FİLTREYİ
KULLANMADAN ÖNCE
MUHAKKAK İZLEYİN
FLORA VE MONERA KURULUM VİDEOSU
FLORA VE MONERA YIKAMA VİDEOSU

SUYA YÖN VEREN APARAT